OM MUSIKTOSSEN

GALLERI

OM MUSIKTOSSEN

Den 1. april 1996 startede vi " Musiktossen " med en fast beslutning om at lave en lille, men gerne noget overfyldt, butik med salg af musikudstyr, værksted , udlejning, undervisning, samt musik til fester.

 

Vi valgte at lave butikken midt i Rønninge by ( midt på Østfyn mellem Odense og Nyborg ), men langt ude på landet, hvor nærhed mellem mennesker har det rigtigt godt, og hvor " sælger " og " kunde " kommer tæt på hinanden om vor fælles lidenskab: Musikken.

 

Med venlig hilsen, og vi ses...

 

Med venlig hilsen - Mogens (Musiktossen)

 

HVORFOR MUSIKTOSSEN?

Du skal vælge os fordi vi lever og tænker kun for og på musik.

Vi har eget værksted hvor vi kan reparere det meste, og så kan du kan altid kigge forbi og få en god snak om musik og instrumenter.

 

I butikken sælger vi stort set alt inden for akustik, og elguitar , bass, rør og transistor forstærker, sanganlæg og PA udstyr, og med alt det tilbehør som det medfører.

 

Vi er i dag autioriseret forhandler af blandt andet: Martin guitars, Fender, Dynacord , og har valgt at holde os til udstyr som " Tossen " selv kan bruge, og den vej kan , og vil, give en optimal vejledning til såvel nybegynder, øvet, samt " Profferne "alt sammen til rigtig gode priser.

 

 

 

 

 

 

 

Musiktossen

v. Mogens Borberg Jensen

Rønninge Bygade 1

5550 Langeskov

Åbningstider

 

Mandag til fredag 13:30 til 18:00

 

Lørdag 10:00 til 14:00

Tel: +45 65 38 20 01

E-mail: mogens@musiktossen.dk